Malta bayraklı "Marella Discovery" adlı kruvaziyer, ana liman olarak kullandığı Muğla'nın Marmaris ilçesine geldi.
Heraklion Limanı'ndan gelen ve Marmaris Cruise Port Limanı'nın büyük iskelesine yanaştırılan gemide, çoğu İngiliz bin 750 yolcu ve 743 personel bulunduğu belirtildi.
Gümrük işlemlerinin ardından limandan ayrılan turistler, Marmaris Çarşısı, Kaleiçi ve yat limanını gezdi.
Turistler, ilçe merkezindeki tarihi ve turistik yerleri gruplar halinde ziyaret edip, deniz kenarındaki restoran ve kafeteryalarda vakit geçirdi.
Marmaris Cruise Port Limanı'ndan ana liman hizmeti alan gemiden ayrılan bin 200 yolcu ilçede bir hafta otellerde konaklayacak. İlçeden de bin 350 yolcu geminin bundan sonraki turuna katılmak üzere gemiye bindi.
Marella Discovery’nin sonraki durağı Limasol Limanı'na olacak.