Almanya’da 440.000'den fazla katılımcıya ve 100'den fazla şirket ile Veganuary 2021 resmi olarak başladı.
-
İzmir turizmine gastronomi dopingi
İzmir Sanayici ve İş İnsanları Derneği (İZSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Küçükkurt, zengin Ege mutfağı ve kozmopolit yapısı...
-
Gastronomi turizmi, coğrafi işaretli ürünlerle atağa kalkacak
Alternatif turizm çeşidi olarak giderek önem kazanan gastronomi turizmi ve coğrafi işaretlemenin önemi, 15-18 Ocak tarihleri arasında...
-
Mavi yolculuğun saklı kalmış lezzetleri yeniden keşfedildi
Tam 31 yıldır Türkiye turizmine önemli katkılar sunan Akdeniz'in en büyük deniz festivali The Bodrum Cup, mavi yolculuğun lezzetlerini...
-
Türk mutfağı Ürdün'de tanıtılıyor
Türk Kültür Günleri kapsamında, Ürdünlülere Türk mutfağından lezzetler tanıtılıyor.
-
İki yeni restoranı ile Ramon Freıxa ortaklığını genişletiyor
MSC Cruises, Mayıs ayında bu yıl hizmete girecek olan MSC Grandiosa'da, iki yeni Hola, Tapas Bar restoranı açarak,...
-
Levrek Ceviche
Sevgili 7Deniz Dergisi okuyucuları… Denizden ne çıksa yerim diyorsanız sizlere çok güzel bir tarifimiz var:...
-
"Denizden babam çıksa yerim kültüründen geliyorum"
Yeni yılın ilk sayısında sayfalarımıza Boğaz havasını taşıyalım diyoruz ve denizin bereketli mahsüllerini...
-
Anadolu’nun eşsiz lezzetlerine modern tarzda yorum
Günün her saati farklı manzarası ile görsel bir şölen sunan OUZO Roof Restaurant’ın menüsü ödüllü...
-
Seyahat rotalarından ilham alan mutfaklar
Ülkelerin, şehirlerin kendine has kültür, renk ve yaşam anlayışı bu kez mutfaklara ilham oluyor. Sicilya,...
-
MSC Cruises Michelin Yıldızlı dünyaca ünlü Şef Ramón Freixa ile anlaştı
Şef Freixa yenilikçi ve modern çalışmalarını, Nisan 2018’den itibaren MSC Cruises filosu için yapacak. Şef...
-
Gastronomi Turzizmi Derneği
Gastronomi Turizmi Derneği Başkanı Şanlıurfa Valiliği ile belediyeleri ziyaret etti ve şehirde incelemelerde...